Седмичен хороскоп за периода от 2 до 8 септемвриЗа Овните - реални

...
Седмичен хороскоп за периода от 2 до 8 септемвриЗа Овните - реални
Коментари Харесай

Ето какво те чака в първите дни на септември

Седмичен хороскоп за интервала от 2 до 8 септември

За Овните - реални благоприятни условия, само че и здравословни драми, а Телците следва да  повишат вниманието си над близките. Близнаците да се концентрират, а шансът на Раците е сериозен. Лъвовете да разчитат на себе си, а Девите да отстранят компликациите. За Везните се разкриват предстоящи благоприятни условия, а за Скорпионите седмицата е мощно прочувствена. Стрелците да покачат самочувствието си, а Козирозите разполагат с хубави благоприятни условия. Водолеите се възвръщат, а Рибите се оправят проблемите.

 

ОВЕН

Делови триумфи

Съдбата ще ви поддържа в начинанията ви, само че би трябвало да изчистите задълженията си към всички. Предстоящият седмичен интервал е благонадежден за реализацията ви в доста връзки.

Най-важната ви задача е да се заемете с укрепването на позициите си. Действате ли интензивно в това направление, до месец и половина постигнатите резултати ще са блестящи. През делниците ще отстраните спънки. Финансовите ви достижения ще са на равнище. Така ще е през всички делници. Очертават се здравословни проблеми, които ще тормозят мнозина от родените в зодията.

 

ТЕЛЕЦ 

Необходимо е високо равнище на централизация

            Започва вашето време. Явяващите се на изпити и състезания ще получат добра оценка за труда си. Телците чакат позитивна развръзка на проблемите си, само че без съществуването на дейни дейности в изискванията на задоволително постоянна поддръжка, обстановката надали ще е ползотворна за вас. Съдбовните данни за интервала изрично акцентират, че шансът ви е мощен и ще поддържа напъните ви. Петък е под напрежение, само че ще е успешен. Уикендът е по-труден и противен. Без удобният четвъртък, делниците и изключително тежката сряда са затрудняващи. 

 

БЛИЗНАЦИ 

В условия на нестабилност

            С изменчиво въодушевление и стремежи, само че с добра сила ще успявате да потискате раздразненията си, които от време на време ще излизат на повърхността. Голяма част от Близнаците са на път да преодолеят постоянно присъстващата в живота имдвойственост. Това може да се постигне единствено чрез волеви усилия, които за моментанаистина трябва да приложите, защото започва важен етап за вашата персонална и делова реализация. Петък ще е под напрежение, а в събота мнозина са отпуснати. Неделя е проблематична. С изключение на дейния и сполучлив четвъртък, другите делници са напрегнати и основават компликации.

 

РАК 

Шанс за делова стабилизация

            Верни на упоритостите си, ще задълбочите познанията си в сфери, които ви притеглят с опцията да се развивате по-ускорено в професионален проект. Седмицата е твърде благоприятна за вашата делова реализация от гледна точка на парични облаги и за нови начинания в професионалната сфера. Астологичната картина  за седмицата ясно акцентира, че ще действате мощно и ще достигнете до реализация на задачите си – настоятелен, обществени,лични и пр. Петък е удобен, а уикендът – доста под напрежение. Проблемите не отстъпват и през делниците на това седемдневие, от които определено  най-успешният  ден ще бъде четвъртък.           

 

ЛЪВ

Вярвайте в шанса си 

            Ще се отличавате с нараснала интензивност и нововъведения, резултатите от които ще усетят всички към вас. Много важно е да вярвате в шанса и възможностите си  относно реализацията на целите и уговорките ви през седмицата. Измина една голяма част от доста тежък и непосилен етап на напрежение. С бързи крачки се приближавате към края му, който ще настъпи  със завършването напредстоящия месец юли. Петък ви носи промени, а уикендът е удобен. Понеделник и вторник са по-трудни и напрегнати, а сряда и четвъртък разкриват доста положителни благоприятни условия за прогрес.

 

ДЕВА 

Преодолейте съмненията

            Нуждата от пари ще тласне интензивността ви в областта на ползите ви, като реалисти не можете да пренебрегнете главните си източници на средства. В настоятелен план предстоящият седмичен период гарантира добри благоприятни условия за реализация, само че мнозина от Девите са разколебани за решителни действия и по-често позициите им са колебливи вместо да са непоклатими. Истина е, че сега около мнозина от вас цари неяснота, коятоне може да ви амбицира за конкретни действия – особено в бизнеса. Петък е неустойчив за сметка на сполучливият уикенд. Понеделник и четвъртък  са хубави, само че вторник и сряда са напрегнати.     

   

ВЕЗНИ 

Надеждни благоприятни условия

            Давайте си сметка за усещането, което оставате след себе си. За вас предстоящата седмица разкрива надеждни възможности за реализиране на проектите. В персонален план шансът ви е по-изразителен. По отношение на деловите инициативи възникват дребни пречки,отстраняването на които ще ви коства известни усилия и нерви, само че ще ги отстраните без особени усложнения. Петък и събота са много нервни и неуместни. Неделя ще е удобна. Това определение се отнася и за идващите делници, които ще ви разкрият нови благоприятни условия.

 

СКОРПИОН 

Вълнения и страсти

            Разнообразен на страсти интервал. Неприятелите ще ви нападат във връзка и без мотив. Представителите на зодията са подчинени на мощно емоционално въздействие и ще бъдат много напрегнати през интервала. Тук въпросът опира най-често до любовните взаимоотношения, а в тази област ситуацията може да се променя твърде динамично и задължително е непредсказуема във висока степен. Петък ще е спокоен и балансиран, а уикендът и понеделник ще са много нервни и напрегнати за множеството от вас. В идващите делници бъдете по-енергични и напористи.

 

СТРЕЛЕЦ 

Засилете самочувствието и се стабилизирайте

            Пред доста от вас ще зародят въпроси от битов, финансов или персонален темперамент и ще обхванат от вниманието и времето ви през идващите дни. Представителите на Стрелец се намират във значим интервал от живота си, който недвусмислено дава изясненост, че това е начало на промени. Първата и най-важна работа, с която трябва незабавно да сезаемете е да възстановите самочувствието си. То е основата, върху която следва да стъпите, с цел да продължите по пътя си напред. Петък, както и уикендът са сполучливи, а понеделник е ново начало. Слабият ви ден се оказва вторник, а  през идващите два дни развиването ви ще е сполучливо.

 

КОЗИРОГ 

Добър късмет

           Все по-често ще вземате решенията си в придвижване, отчитайки липса на време. През новата седмица представителите на Козирог ще докажат по неоспорим начин мощния трансформиращ ефект на високата си енергийна активност. В случая става въпрос не толкоз за промени, колкото за моделиране на събития, ситуации, условия и пр. всекидневни явления, които са провокирали известни усложнения. Ще ги отстраните. Благоприятен петък и не по-малко сполучлив уикенд. Делниците без четвъртък носят повече напрежение и нараснала раздразнителност.

 

ВОДОЛЕЙ 

В стадий на възобновление

            С присъщия си борбен дух ще работите по дилемите, подчинявайки силата си на високите цели, които стоят пред вас. Като изключим семейните неприятности, които при някои от Водолеите ще приключат след бракоразвод, новият седмичен период несъмнено ще смъкна доста тежести от раменете ви. Започва благодатен интервал на развиване, който ще стабилизира едни от вас в деловата сфера, а за други разкрива значителни благоприятни условия за лична стабилизация. Петък и уикендът не блестят, само че по никакъв начин не са неприятни. Понеделник и вторник носят много напрежение, а идващите дни ще ви радват с триумф.

 

РИБИ 

Решавате  усложненията

            Периодът е конструктивен и мощен както за делата ви, по този начин и за увереността, с която подхождате към тях. Времето за решаване на проблемите и за получаване на очакваните резултати настъпи и за Рибите. Това определение визира освен трудно решимите делови тематики, които напоследък са въпрос номер едно за мнозина, само че и здравословното състояние на онези от родените в зодията, които небиха могли да се похвалят, че са в цветуща форма. Петък и събота ще ви радват със удача. Неделя е нервна, а понеделник и вторник са напрегнати. Следващите дни са по-добри, само че също ще са нервни.

 

За дамата

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Пос
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР